Kalender

Events Calendar

Sommeryoga - Ryg, nakke og skulder, fokus
Torsdag, 13. Juli 2017, 10:00 - 11:15

Sommeren nærmer sig - Drop In Yoga holder IKKE ferielukket. Tværtimod er der på samme måde som tidligere år, en kalender som byder på sommeryoga.

I hele juli tilbydes 3 ugentlige Drop In timer - tirsdag, torsdag og søndag. Du kan for 325 kr. dyrke fri yoga på alle ugens timer.

 
En time med klassiske stillinger i et blidere tempo. Fokustimen har altid et tema via fokus på en bestemt kropsdel, på balance og linjer, på hofter eller fx bagoverbøjninger eller noget helt tredje. Timerne er altid forskellige fra gang til gang. En time til dig, der har en stresset hverdag og trænger til dejlig blid yoga for hele kroppen.
 
På fokustimen undervises på forskellige niveauer, så alle får det optimale ud af yogaen. Vi behøver ikke være helt synkrone hele tiden, og er der en stilling, du ikke mestrer, så får du bare et alternativ. Her formidles altid god teknik til alle stillinger (asanas). Har du små skavanker, tilgodeses disse selvfølgeligt. Du kan sagtens være med alligevel.
 
Sommeryoga er som Drop in Fokus-holdene og er for dig, der er vant til at dyrke yoga - hvilket også betyder at timerne ikke er målrettet nybegyndere, som bør vente til Drop In Begynder i august.

 

Deltag i alle timer i juli eller så mange som du ønsker. Pris 325 kr., som betales kontakt i studiet.