Kalender

Events Calendar

Workshop i thai yogamassage
Søndag, 18. Marts 2018, 13:00 - 16:30

 WORKSHOP - thai yogamassage

3½ times thai togamassage søndag den 18. marts Kl. 13:00-16:30

Ifølge historien går Thai yogamassage tilbage til buddhismens start i Indien og sidenhen Thailand. Det er en blid og behagelig massageform, som bruges behandlende og til at skabe velvære for modtageren. Giveren bruger hovedsageligt sine hænder men også andre dele af kroppen til at ”lave yoga med modtageren”. Der arbejdes både dynamisk og statisk med modtagerens krop for at skabe behagelige stræk, løsne op for spændinger samt plads og længde i kroppen. Man bruger teknikker som at ”rokke” modtagerens krop i en behagelig afslappet rytme, lægge vægt ned i musklerne, strække og rotere led og blidt "flytte rundt" på modtagerens krop som en naturlig del af massagen.

Thai yogamassage foregår på gulvet på et leje af yogamåtter og tæpper. Man arbejder sammen to-og-to og skiftes til at give og modtage. Det er en behagelig og blid massageform, som mange beskriver som meditativ og meget afslappende.

Workshoppen starter med en introduktion og kort opvarmning med relevante yogaøvelser. Deltagerne får vist og forklaret teknikker og greb. På den måde bliver giverne guidet og hjulpet under massagen.

Mere information klik her...