Brunch og yoga - søndag den 30. januar 2022 kl. 10:00

Så er det tid til yoga, brunch og masser af hygge.

Vi starter med halvanden times yoga for at vække og forkæle kroppen og få en god start på dagen. Timen er baseret på den klassiske yoga der består af blide stræk og styrkende og smidiggørende øvelser. Alle kan være med – også selvom du er helt ny i yogaens verden eller kommer med skavanker af den ene eller anden art. Vi afslutter med en dejlig afspænding. Niveauet er, så alle kan være med, uanset om du er frisk nybegyndere eller allerede dyrker yoga.

Efter yogaen/afspænding gå vi i samlet flok til en af de nærliggende cafeer og hygger med en brunch, for egen regning, så du kan vælge lige det du ønsker!

 

TILMELDINGSFRIST SENEST FREDAG 28. JANUAR 2022 

Praktiske oplysninger

Workshop søndag den 30. januar 2022 kl. 10:00 - 11.15. Døren bliver åbnet kl. 9:45 så du kan komme stille ind og nå at lande på underlaget før vi starter.

Pris 110 kr.  eller 1 klip fra gyldigt klippekort - tilmelding er bindende og forudbetaling er nødvendig! (husk at din brunch kommer oven i, men du vælger helt selv hvad du ønsker at spise og hvor længe du vil hænge ud med os.)

Instruktør: Resi Munk Jacobsen

Medbring:  Et lille håndklæde til at beskytte vores udstyr, og hvis du allerede selv har en yogamåtte, så snup endelig den med samt lune strømper.

Tilmelding og forudbetaling er nødvendig til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.