NYHED – Drop in alignment yoga - Yoga gør dig mentalt stærk og udfordrer hele kroppen

Om søndagen undervises der i klassiske yoga stillinger/øvelser i et skønt tempo med hensyntagen til din krop som den er lige nu, alle kan være med og få noget ud af det! 

Alignment yoga – som er hvordan du placerer din krop korrekt og optimalt i stillingerne. Alignment er super vigtigt i yoga. Det hjælper dig ikke bare med at komme dybere ind i stillingerne, og det forebygger også skader. Vi vil arbejde med alignment i de helt klassiske yogastillinger.

De teknikker, du lærer, kan tages med udenfor yogamåtten og bruges i de hverdags stillinger, du indtager i løbet af dagen – fx når du sidder foran computeren, kører bil, gør rent eller noget helt andet.

 

Praktiske oplysninger

Søndage 19. november, 26. november og 17. december 2023 kl. 10:00-11:30

Pris: 125 kr. pr. gang eller et klip fra klippekort (obs. 90 min.) inkl. lån af udstyr, yogamåtte og alt hvad du ellers skal bruge (du kan ikke bruge holdgang på denne time)

Tilemelding og forudbetaling er nødvendig - sms til 2851 6766

Instruktør: Resi

Tag din mor, din bror, din naboi med - din kone, din kollega eller en du tror vil have godt af at komme til yoga og prøve det.

 

Drop In Yoga er et lille Yogastudie beliggende i Brandts Passage. Vi bor i selve Kulturmaskine på 4. sal med flot kig udover Farvergården og City