Denne time gennemføres et roligt og dynamisk flow af yoga stillinger med forskellige fokusområder fra gang til gang. Der vil være tid til at fordybe sig, til at reflektere, og tid til blot at være det unikke menneske du er.

Vi vil styrke vores krop og trække vores legeme, på en måde hvor alle kan deltage uanset niveau – så har du ikke prøvet yogaens verden før, så er det måske tiden til at opleve en ny måde at bevæge krop og sind. Hatha yoga kan oversættes med ”kraftfuld yoga”, hvor beherskelsen af den fysiske krop opnås via de fysiske øvelser der på sanskrit, kaldes for ASANAS/stillinger. Her strækkes, styrkes og smidiggøres kroppen. Det kan være små øvelser for hver en lille kropsdel, eller det kan være store og mere statiske stillinger. Kom i tøj du kan bevæge dig i og gerne et par lune strømper til afsluttende meditation. Du hjælpes med alternative øvelser hvis du har skavanker, der skal tages hensyn til.
 

Tid

Tirsdag kl. 18:30 - 19:45  

Hvem kan deltage?

Her kan alle deltage, begynder som øvet, fra ung til ældre, ALLE (voksne), så dropper du ind for første gang, kan denne time bruges udover drop in begynder timen.

Instruktør

Mitzi persson

Tilmelding

 Alle timer med Drop in foran er uden tilmelding! 

Du kommer bare – døren er åben 10 min. før timestart!
Er du i tvivl, så kontakt os endelig til en snak på tlf. 28 51 67 66