DROP IN YOGA´S HAVE YOGA KONCEPT

Kombinationen af frisk luft, natur og bevægelse har en speciel effekt på vore velvære. Det er nemlig utrolig sundt at motionere udendørs. Her betyder klare tanker og bevidst vejrtrækning nemlig en del, ja en nærmest meditationsagtig tilgang.

Her vil yogaen styrkes ved hjælp af fuglefløjt, plads til at brede sig og fri vejrtrækning. I yoga hvor der især fokuseres på en følelse af jordforbindelse, giver det rigtig god mening at udøve sporten på en græsplæne – og gider du ikke står med ”møllen” i vejret i en eller anden offentlig park, ja så er DROP IN YOGA´S HAVE YOGA KONCEPT noget for dig.

Ja – vi er superafhængige af vejret – så timerne kører jo kun når det er godt vejr, derfor er de tilmelding også nødvendig – så kig efter information på hjemmesiden dropinyoga-odense.dk eller på facebook – og så send lige en sms til 28516766 (så kan du få info, hvis nu timen ikke skulle køre i tilfælde af pludselig vejrskifte eller for få tilmeldinger.

 

Praktiske oplysninger

HVORNÅR? Opstart fra sidst i juni og hele juli - når vejret tillader det...

HVORDAN? Tilmelding på sms - mød op omklædt med din yogamåtte under armen - evt. håndklæde eller trøje - vi lægger plader ud på græsset som stabilt underlag, som du træner på og har stabilt underlag.

HVOR? Adressen er Hannerupgårdsvej 39, 5230 Odense M

Pris 95 kr. eller 1 klip fra klippekort

Instruktør: Resi Jacobsen

Tilmelding er nødvendig på SMS til 28516766