Yin/Restorativ Yoga  i Næsby - 15 ugers hold (lukket hold) med start tirsdag den 1. september 2020 kl. 18:30

Yin Yoga tirsdag aften er til alle og for alle uanset niveau. Til dig der måske stresser lidt i dagtimerne, - til dig der har behov for at geare ned og skabe ro, - til dig der har svære ved at mærke kroppen. Vil du have en stund hvor stress og travlhed ikke fylder, så er Yin yoga lige noget for dig. Vi arbejder med yogaéns grundessens, hvor vi søger en tilstand, hvor vi er fuldt til stede, at opleve nærvær, og acceptere det som er.

Yogaen er en siddende eller liggende rolig yoga stil med garanti for øget smidighed og velvære. Alle kan deltage, uanset niveau. Selv hvis du aldrig har prøvet yoga før, er yin en skøn måde at komme i gang med yoga på. Fokus er vendt indad og din krop er i stræk der matcher til dig, samt pakket op med tæpper, blokke og puder. Vi arbejder med meridian baner og fascia/bindevæv. Vi arbejder med vores åndedræt og mærker kroppen på ny. Her får du en mulighed for at trække sanserne ind og mærke det der fylder, for at få plads til nyt og give slip på det gamle. Du bliver mere smidig og problemområder vil løsnes med en yin yoga praksis.

Medbring gerne en kop te eller kaffe i en lukket kop og husk lag på lag tøj så du ikke bliver kold.

 

Praktiske oplysninger 

 

Hold: Starter tirsdag den 1. september 2020 kl. 18:30 - 19:45

Varighed 75 minutter pr. gang over 15 uger fra uge 36 til 51 (ikke uge 42, efterårsferie)

Pris: 1.425 kr.

Instruktør: Mitzi Persson

Sted: Muskler og Led i Næsby, Bogensevej 45, 5270 Odense (de nye lokaler)

Tilmelding og forudbetaling er nødvendig til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

OBS: Næsby hold er IKKE en del af drop in time konceptet  hvis du en eller flere gange bliver forhindret i at deltage på dit hold.