Yin/Restorativ Yoga mandag aften er for alle uanset niveau. Til dig der måske stresser lidt i dagtimerne, - til dig der har behov for at geare ned og skabe ro, - til dig der har svært ved at mærke kroppen. Vil du have en stund hvor stress og travlhed ikke fylder, så er Yin/Restorativ yoga lige noget for dig. Vi arbejder med yoga´ens grundessens, hvor vi søger en tilstand, hvor vi er fuldt til stede, at opleve nærvær, og acceptere det som er. Yogaen bygger bro mellem krop og sind.

Yogaen foregår som oftest siddende eller liggende i rolig yoga stil med garanti for øget smidighed og velvære. Alle kan deltage, uanset niveau. Selv hvis du aldrig har prøvet yoga før, er Yin/Restorativ yoga en skøn måde at komme i gang med yoga på. Fokus er vendt indad og din krop er i stræk der matcher til dig. Din krop bliver understøttet af tæpper, klodser og yogapuder i nogle af stillingerne.

Vi arbejder med meridian baner og fascia/bindevæv, hvor smidigheden øges omkring muskler og led. Vi arbejder bevidst med vores åndedræt på forskellige måder og mærker kroppen på ny. Her får du en mulighed for at trække sanserne ind og mærke det der fylder, for at få plads til nyt og give slip på det gamle. Du bliver mere smidig og problemområder vil løsnes med en yin yoga praksis.

I slutningen af timen vil du arbejde med skønne, afslappende, restorative stillinger, hvor du vil være helt understøttet og pakket ind i tæpper, afspændt og helt uden muskelaktivitet, hvor du opnår en fantastisk ro og balance i dit indre, udelukkende ved at trække vejret igennem og bare være.

Medbring gerne en kop te eller kaffe i en lukket kop og husk lag på lag tøj så du ikke bliver kold.

PRAKTISKE OPLYSNINGER

Varighed: 75 minutter pr. gang over 8 gange (uge 43-50)

Tidspunkt: Opstart mandag den 25. oktober 2021 kl. 18:00 - 19:15

Pris: 765 kr. for 8 gange

Instruktør: Karin Gøse

Tilmelding og forudbetaling er nødvendig til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Er du i tvivl, så kontakt os endelig til en snak på tlf. 28516766.