Intro/basis Yoga -  6 ugers introforløb (lukket hold) med start lørdag den 5. september 2020 kl. 9:30

Yoga er sundt for både krop og sjæl. Yoga gør dig mentalt stærk og udfordrer hele kroppen. Kom og mærk yogaen over en længere perioden. På vores intro forløb undervises der i klassiske yoga stillinger i et roligt tempo med hensyntagen til din krop som den er lige nu.  Vi skal igennem grundlæggende teknikker så du få lyst til lidt mere.

Vi underviser i et skønt mix af de yogaformer der interesserer os, Hatha yogaens fysiske og basis yogapraksis med masser af åndedrætsøvelser og pauser mellem stillingerne.  Anusara yoga er den moderne legende yogaform fra 1997 af John Friend – her vægtes det personlige udtryk i stillingerne. Anusara yoga åbner brystområdet og hjertet og virker afspænding. Den går op i livsglæde, og have det godt med sig selv. Når vi klarer den enkelte stilling med præcision, kan vi fortsætte i et mere flow tempo og lave små serier, f.eks. solhilsner. Yoga kommer altid omkring styrke, smidighed, balance og koncentration. Timerne afsluttes med en skøn afspænding.

Efter intro forløb hos drop in yoga, guider vi dig i vores drop in koncept – hvor der helt sikkert er en eller flere time der passer til dig og din hverdag. Vi har timer hen over hele efteråret og vinter.

Hvem kan deltage: Alle voksne, mænd og kvinder, helt nybegynder, mere eller mindre trænede.

 

Praktiske oplysninger 

 

Hold: Starter lørdag den 5. september 2020 kl. 9:30 - 10:45

Varighed 75 minutter pr. gang over 6 uger fra  uge 36 til og med uge 41

Pris: 650 kr. (med lån af yogamåtte alle 6 uger)

Instruktør: Resi Jacobsen

Tilmelding og forudbetaling er nødvendig til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.