Hatha yoga i Næsby - 11 ugers hold (lukket hold) med start tirsdag den 19. februar 2019 kl. 17:00

På dette hold vil jeg guide dig igennem et roligt og dynamisk flow af yoga stillinger med forskellige fokusområder fra gang til gang. Der vil være tid til at fordybe sig, til at reflektere, og tid til blot at være det unikke menneske du er.

Vi vil styrke vores krop og trække vores legeme, på en måde hvor alle kan deltage uanset niveau – så har du ikke prøvet yogaens verden før, så er det måske tiden til at opleve en ny måde at bevæge krop og sind.

Hatha yoga kan oversættes med ”kraftfuld yoga”, hvor beherskelsen af den fysiske krop opnås via de fysiske øvelser der på sanskrit, kaldes for ASANAS/stillinger. Her strækkes, styrkes og smidiggøres kroppen. Det kan være små øvelser for hver en lille kropsdel, eller det kan være store og mere statiske stillinger.

Kom i tøj du kan bevæge dig i og gerne et par lune strømper til afsluttende meditation. Du hjælpes med alternative øvelser hvis du har skavanker, der skal tages hensyn til.

Hatha yoga for alle er et lukket hold der forløber over 11 gange fra uge 8 til og med uge 18

Hvem kan deltage: Alle voksne, mænd og kvinder, helt nybegynder, mere eller mindre trænede.

  

Praktiske oplysninger 

Hold: Starter tirsdag den 19. februar 2019 kl. 17:00 - 18:15

Varighed 75 minutter pr. gang over 11 uger (hold fra uge 8-18)

Pris: 935 kr.

Instruktør: Mitzi Persson

Sted: Muskler og Led i Næsby, Bogensevej 88, 5270 Odense

Tilmelding og forudbetaling er nødvendig til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Dette hold indgår IKKE i drop in systemet.