Opstart mandag den 29. april 2019 kl. 17:00-18:30

På sommer vinyasa flow yogaholdet udforsker vi klassiske yogastillinger, og hvordan vi kan glide fra en stilling til den næste. Det handler om at følge sin vejrtrækning og finde en rytme, hvor krop og åndedræt kan arbejde sammen. Vi arbejder med at opbygge styrke og finde fleksibilitet ved at bevæge kroppen og finde et flow. Nynne underviser en Rocket inspireret stil, hvor der er udfordring, men også masser af sjov, her

Undervises fantasifuld og flydende vinyasa med fokus på vejrtrækning og glæde.

Nynne arbejder ofte med et tema eller henimod en stilling hver uge. I denne sæson skal der arbejdes med nye overgange i flows, flere detaljer i stillinger og styrke. Derudover kommer det til at dreje sig om glæde – om at nyde hver eneste vejrtrækning og udfordring.

Holdet er for dig der er let øvet til øvet, altså har prøvet yoga før og kan lide at få sved på panden og udfordre din krop.

Vi kører et 8 ugers forløb fra uge 18 til uge 26 (% uge 24 pga. 2. pinsedag 10/6) i flows, flere detaljer i stillinger og styrke. Derudover kommer det til at dreje sig om glæde – om at nyde hver eneste vejrtrækning og udfordring.

Holdet er for dig der er let øvet til øvet, altså har prøvet yoga før og kan lide at få sved på panden og udfordre din krop.

Praktiske oplysninger

Start mandag den 29. april 2019 kl. 17:00 - 18:35

Varighed 90 min. pr. gang over 8 uger (uge 18 til uge 26, dog ikke 2. pinsedag)

Pris: 825 kr. som forudbetales ved tilmelding

Instruktør: Nynne Holmen

Tilmelding og forudbetaling er nødvendig til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Vores nye underviser Nynne Holmen - Nynne begyndte at dyrke yoga for 20 år siden, og det er siden blevet en uundværlig del af hendes liv. Nynne tog sin første yogalæreruddannelse hos Yogahaven I London og Marocco og har siden suppleret med uddannelse i pre og post natal yoga. I USA har hun desuden taget en uddannelse I Aerial Yoga hos Unnata Yoga. Nynne underviser fantasifulde og flydende Vinyasa flow hold med fokus på vejrtrækning og glæde!