Begynder yoga kun for mænd - opstart torsdag 10. september 2020 kl. 20:00

Yoga giver dig balance, styrke og smidighed. Mænd er bestemt lige så kvalificerede til at lave yoga, og har lige så stor glæde af at dyrke yoga. I Indien, har yoga næsten udelukkende været forbeholdt mænd i flere tusinde år.

Vi underviser i et mix af forskellige yogaformer – der alle har tilfælles at ligge i den fysiske krævende ende af skalaen. Yogaen styrker din kernemuskulatur, strækker nervebanerne og giver dig øget udholdenhed både fysisk som psykisk. Generelt en bedre kropsbevidsthed og balance – og øget alment velvære. Derudover skal vi have det sjovt, svede, konkurrere og lave vilde øvelser. Og timen afsluttes med afspænding og åndedræts fokus.

Alle kan deltage, MÆND altså – helt nybegynder der aldrig har prøvet yoga før. Vi håber også at se nogle af jer mænd, hvor jeres kvinder allerede er yoga hooked! Yoga er smidighed, lindring, styrke og øget bevidsthed om kropsdele og organer – også for mænd.

Yoga kun for mænd er et lukket hold der forløber over 7 gange fra uge 37 til uge 44 (% uge 42 efterårsferien)

Om tirsdagen har vi også Yoga kun for mænd – den øvet version, se evt. www.dropinyoga-odense.dk

Praktiske oplysninger

Varighed 75 minutter pr. gang over 7 uger. Pris: 700 kr.

Tidspunkt: Opstart torsdag den 10. september 2020 kl. 20:00-21:15

Underviser Resi Munk Jacobsen

Tilmelding og forudbetalinger nødvendigt til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.