Opstart tirsdag 19. februar 2019 kl. 20:00

Yoga giver dig balance, styrke og smidighed. Mænd er bestemt lige så kvalificerede til at lave yoga, og har lige så stor glæde af at dyrke yoga. I Indien, har yoga næsten udelukkende været forbeholdt mænd i flere tusinde år.

Vi underviser i et mix af forskellige yogaformer – der alle har tilfælles at ligge i den fysiske krævende ende af skalaen. Yogaen styrker din kernemuskulatur, strækker nervebanerne og giver dig øget udholdenhed både fysisk som psykisk. Generelt en bedre kropsbevidsthed og balance – og øget alment velvære. Derudover skal vi have det sjovt, svede, konkurrere og lave vilde øvelser. Og timen afsluttes med afspænding og åndedræts fokus.

Alle kan deltage, MÆND altså – helt nybegynder som let til super øvet. Vi håber derfor at se jer mænd der allerede går her eller bare har være forbi vores studie en eller flere gange. Vi håber at se nogle af jer mænd, hvor jeres kvinder allerede er yoga hooked! Og byder også rigtig gerne helt ”grønne”/nybegyndere i yogaverdenen. Yoga er smidighed, lindring, styrke og øget bevidsthed om kropsdele og organer – også for mænd.

Forårs yoga kun for mænd er et lukket hold der forløber over 8 gange fra uge 8 til uge 15

Du må gerne ”droppe ind” i løbet af disse 8 uger, hvis vi har plads, så send lige en sms på dagen og spørg! Bruge et klip fra klippekort ellers koster det 90 kr. at deltager pr. gang.

 

Praktiske oplysninger

Varighed 75 minutter pr. gang over 8 uger. Pris: 650 kr.

Tidspunkt: Opstart tirsdag den 19. februar 2019 kl. 20:00-21:15

Underviser Resi Munk Jacobsen, indehaver af Drop in yoga Odense

Tilmelding og forudbetalinger nødvendigt til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.