Yoga kun for mænd, øvet - opstart tirsdag 1. september 2020 kl. 20:00

Yoga giver dig balance, styrke og smidighed. Her undervises i et mix af forskellige yogaformer – der alle har tilfælles at ligge i den fysiske krævende ende af skalaen. Yogaen styrker din kernemuskulatur, strækker nervebanerne og giver dig øget udholdenhed både fysisk som psykisk. Generelt en bedre kropsbevidsthed og balance – og øget alment velvære. Derudover skal vi have det sjovt, svede, konkurrere og lave vilde øvelser. Og timen afsluttes med afspænding og åndedræts fokus. Yoga er smidighed, lindring, styrke og øget bevidsthed om kropsdele og organer – også for mænd.

Næsten alle kan deltage, tirsdags timen er for MÆND der er let øvet til øvet – hvilket betyder at på tirsdagsholdet skal du altså have lidt kendskab til yoga for at få en plads. Er du nybegynder så er det om torsdagen vi har et hold til dig i stedet.

Yoga kun for mænd er et lukket hold der forløber over 15 gange fra uge 36 til uge 51 (undtaget uge 43, da Resi har ferie og det er ikke i efterårsferien!!)

Praktiske oplysninger

Varighed 75 minutter pr. gang over 15 uger.  Pris: 1.495 kr.

Tidspunkt: Opstart tirsdag den 1. september 2020 kl. 20:00-21:15

Underviser Resi Munk Jacobsen

Tilmelding og forudbetalinger nødvendigt til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.