Her hos drop in yoga – har vi flere måder hvorpå du kan starte din yoga praksis.
Hele året kører vi noget vi kalder Intro forløb, der er et forløb for total nybegyndere i yoga. Igennem forløbet lærer du de vigtigste, og mest fundamentale ting ved yogaen. Du introduceres for de grundlæggende principper i klassiske yogastillinger, og klædes på til at kunne deltage på studiets andre drop in timer.

Vores intro forløb løber typisk over 5-8 uger alt efter sæson og efterspørgsel.

Næste hold: 

5 ugers Intro Begynder Mix holdet - med opstart mandag den 28. januar

5 ugers Yoga intro/beg. Fredagsholdet - med Opstart fredag den 22. februar

 

Et alternativ til et Intro forløb er vores INTRO TIME/INTRO DAG

Intro timen - en "Kom og prøv"-time, hvor alle kan deltage.

Introtimen giver et godt billede af, hvilken yoga stil der undervises i her på stedet. Du får samtidig afprøvet om yogaen her er noget for dig! Så det er en rigtig god måde, at starte op på og kan samtidig bruges som opstart inden opstart på lukkede hold, f.eks. Introforløb. Tag en ven med - kom og prøv yoga. Yogaen er forskellig fra gang til gang, men altid så alle kan deltage og du bliver fyldt med energi. Vi guider dig gerne efter timen, høre om dit behov og har nemmer ved at fortælle hvilken timer/hold der passer bedst til dig, når vi lige har set dig på gulvet i yogaens verden.

Næste gang bliver Fredag den 25. januar kl. 16:30-17:45 - hvor alle voksene kan være med, vores studie skal opleves!

tilmelding er nødvendig til sms 28516766 - pris 75 kr. 

Stiv og usmidig krop – du er velkommen!
Jeg høre rigtig tit – ”jeg er meget stiv i mine muskler, kan jeg så dyrke YOGA”
Ja det er netop en af de ting yogaen er rigtig god til, du vil rigtig hurtigt kunne mærke en mere smidig krop og mindre stive muskler.
Yoga kræver en masse arbejde af din balance og er du nybegynder, så tager det nogle gange lidt tid før den er der. Men netop denne tid og ro er der i yogaen lærer kroppen at finde balancen og styrken i yogastillingerne – sammen med en masse gentagelser selvfølgelig.

 

Påklædning - vi anbefaler at du kommer i tøj du kan bevæge dig i, trænings tøj - lag på lag, så du kan regulere undervejs. Vi træner altid på bare fødder - men ta´ gerne et par lune sokker med til når du ligger til afspænding, for ikke at komme til at fryse. 

Vi har ikke bad - men et lille omklædnings rum til overtøj, omklædning - afsæt af sko osv. 

En yogamåtte kan du leje hos os, det koster 10 kr. pr. gang - så vent endlig med at gå ud og indkøbe en yogamåtte til du ved om Yogaen er noget for dig. De fleste syntes det er skønt med sin egen måtte, så vi skal nok guide dig til at finde den helt rigtig til dig!