Drop In Yoga er starter op i Næsby hos Kiropraktor & Fysioterapeut Muskler og LedMuskler og Led

Vi har lejet os ind hos Kiropraktor og Fysioterapeut Musklerogled.dk, der ligger på Bogensevej 88, 5270 Odense N.

2019

Vi tilbyder et 11 ugers lukket HATHA yoga hold for alle der vil i gang med yoga, med begrænset pladser og ligeledes 11 ugers Yin yoga, med ny underviser i ulige uger.

 

11 ugers  forårs HATHA YOGA i Næsby - Tirsdag kl. 17:00-18:15 

På dette hold vil jeg guide dig igennem et roligt og dynamisk flow af yoga stillinger med forskellige fokusområder fra gang til gang. Der vil være tid til at fordybe sig, til at reflektere, og tid til blot at være det unikke menneske du er.

Vi vil styrke vores krop og trække vores legeme, på en måde hvor alle kan deltage uanset niveau – så har du ikke prøvet yogaens verden før, så er det måske tiden til at opleve en ny måde at bevæge krop og sind.

Hatha yoga kan oversættes med ”kraftfuld yoga”, hvor beherskelsen af den fysiske krop opnås via de fysiske øvelser der på sanskrit, kaldes for asanas/stillinger. Her strækkes, styrkes og smidiggøres kroppen. Det kan være små øvelser for hver en lille kropsdel, eller det kan være store og mere statiske stillinger.

Kom i tøj du kan bevæge dig i og gerne et par lune strømper til afsluttende meditation. Du hjælpes med alternative øvelser hvis du har skavanker, der skal tages hensyn til.

Hatha yoga for alle er et lukket hold der forløber over 11 gange fra uge 8 til og med uge 18

Praktiske oplysninger

Varighed 75 minutter pr. gang over 11 uger

Tidspunkt: Opstart tirsdag den 19. feb. kl. 17:00 – 18:15

Pris: 935 kr.

Instruktør: Mitzi Persson

OBS: Næaby er ej en del af drop in time koncepetet hvis du en gang eller flere bliver forhindret.

Tilmelding og forudbetaling er nødvendig til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Du må gerne komme til en "prøve time" på dette forløb - det koster 100 kr. og kan betales med Mobil Pay til 28516766

 

11 ugers forårs YIN Yoga i Næsby - Tirsdag kl. 18:30-19:45 - med ny underviser i ulige uger 

Yin yoga er en siddende eller liggende rolig yoga stil med garenti for øget smidighed og velvære. Yin yoga tirsdag aften er til alle og for alle uanset niveau. Til dig der stresser lidt i dagtimerne, - dig der har behov for at geare ned og skabe ro, - dig der har svært ved at mærke kroppen. Vi arbejder med vores åndedræt og mærker kroppen på ny. Vi arbejder med meridian baner og fascia/bindevæv.

Selv hvis du aldrig har prøvet yoga før, er yin en skøn måde at komme i gang med yoga på. Fokus er vendt indad og din krop er i stræk der matcher dig, og du kan blive pakket godt ind i tæpper, vi bruger blokke og puder.

Praktiske oplysninger

Varighed 75 minutter pr. gang over 11 uger

Tidspunkt: Opstart tirsdag den 19. feb kl. 18:30-19:45 

Pris: 935 kr

Instruktør: Mitzi Persson (i lige uger) og Bodil Bæk ( i ulige uger) - du vil opleve et skønt mix af undervisning fra to meget forskellige instruktører.

Tilmelding og forudbetaling er nødvendigt til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

OBS: Næaby hold er ej en del af drop in time konceptet  hvis du en eller flere gange bliver forhindret i at deltage på dit hold.

 

Næsby afd. er pt. kun med lukket hold - men vi har en drop in Ryg, Nakke og Skulder YOGA time i støbesken - der vil ligge torsdag middage! Mere info kommer.