Drop In Yoga er starter op i Næsby hos Kiropraktor & Fysioterapeut Muskler og LedMuskler og Led

Vi har lejet os ind hos Kiropraktor og Fysioterapeut Musklerogled.dk, der ligger på Bogensevej 88, 5270 Odense N. (nye lokaler på adressen Bogensevej 45, 5270 Odense N)

EFTERÅR 2019

Vi tilbyder et 14 ugers lukket HATHA yoga hold for alle der vil i gang med yoga, med begrænset pladser og ligeledes 14 ugers YIN/Restorativ yoga, med ny underviser i lige uger.

 

14 ugers  forårs HATHA YOGA i Næsby - Tirsdag kl. 17:00-18:15 

På dette hold vil jeg guide dig igennem et roligt og dynamisk flow af yoga stillinger med forskellige fokusområder fra gang til gang. Der vil være tid til at fordybe sig, til at reflektere, og tid til blot at være det unikke menneske du er.

Vi vil styrke vores krop og trække vores legeme, på en måde hvor alle kan deltage uanset niveau – så har du ikke prøvet yogaens verden før, så er det måske tiden til at opleve en ny måde at bevæge krop og sind.

Hatha yoga kan oversættes med ”kraftfuld yoga”, hvor beherskelsen af den fysiske krop opnås via de fysiske øvelser der på sanskrit, kaldes for ASANAS/stillinger. Her strækkes, styrkes og smidiggøres kroppen. Det kan være små øvelser for hver en lille kropsdel, eller det kan være store og mere statiske stillinger.

Kom i tøj du kan bevæge dig i og gerne et par lune strømper til afsluttende meditation. Du hjælpes med alternative øvelser hvis du har skavanker, der skal tages hensyn til.

Hatha yoga for alle er et lukket hold der forløber over 14 gange fra uge 36 til og med uge 50 (% uge 42)

Praktiske oplysninger

Varighed 75 minutter pr. gang over 14 uger

Tidspunkt: Opstart tirsdag den 3. september kl. 17:00 – 18:15

Pris: 1.250 kr.

Instruktør: Mitzi Persson

OBS: Næaby er IKKE en del af drop in time koncepetet hvis du en gang eller flere bliver forhindret.

Tilmelding og forudbetaling er nødvendig til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

14 ugers forårs YIN/Restorativ YOGA i Næsby - Tirsdag kl. 18:30-19:45 - med ny underviser i lige uger 

Yin/Restorativ Yoga tirsdag aften er til alle og for alle uanset niveau. Til dig der måske stresser lidt i dagtimerne, - til dig der har behov for at geare ned og skabe ro, - til dig der har svære ved at mærke kroppen. Vil du have en stund hvor stress og travlhed ikke fylder, så er Yin/Restorativ yoga lige noget for dig. Vi arbejder med yogaéns grundessens, hvor vi søger en tilstand, hvor vi er fuldt til stede, at opleve nærvær, og acceptere det som er.

Yogaen er en siddende eller liggende rolig yoga stil med garanti for øget smidighed og velvære. Alle kan deltage, uanset niveau. Selv hvis du aldrig har prøvet yoga før, er yin/restorativ en skøn måde at komme i gang med yoga på. Fokus er vendt indad og din krop er i stræk der matcher til dig, samt pakket op med tæpper, blokke og puder. Vi arbejder med meridian baner og fascia/bindevæv. Vi arbejder med vores åndedræt og mærker kroppen på ny. Her får du en mulighed for at trække sanserne ind og mærke det der fylder, for at få plads til nyt og give slip på det gamle. Du bliver mere smidig og problemområder vil løsnes med en yin yoga praksis.

Medbring gerne en kop te eller kaffe i en lukket kop og husk lag på lag tøj så du ikke bliver kold.

Praktiske oplysninger

Varighed 75 minutter pr. gang over 14 uger

Tidspunkt: Opstart tirsdag den 3. september kl. 18:30-19:45 

Pris: 1 250 kr.

Instruktør: Mitzi Persson (i ulige uger) og Karin Gøse ( i lige uger) - du vil opleve et skønt mix af undervisning fra to meget forskellige instruktører.

Tilmelding og forudbetaling er nødvendigt til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

OBS: Næaby hold er IKKE en del af drop in time konceptet  hvis du en eller flere gange bliver forhindret i at deltage på dit hold.