resi

Resi Jacobsen

Daglig leder / ejer af Drop in Yoga Odense.

Resi er den primære underviser, mens nedenstående instruktører tilbyder forskellige former for events samt afløsning i studiet.
Gennem de seneste 10 år har Resi uddannet sig og undervist i yoga.

Iyengar-yogaens bevisthed om kroppens holdning og linjer inspirerer hende mest i sin undervisning. Det dynamiske og kraftfulde Astanga-yoga bruger hun, når I skal have sved på panden, og Anusara-yogaens flow og frihed gør bare glad. Resis lange erfaring med Body Flow gør, at hendes undervisning bliver tilpasset den enkeltes formåen og kunnen.

Se Resis profil her...

 

Mitzi

 

Mitzi Persson

Mitzi er udlært yogainstruktør i 2013 af Louise Lau Justesen med rødder i Jivamukti Yoga.

Hun lægger vægt på glæde og sjov, kreativitet og liv i sine timer sammen med udfordringer, muligheder og mangfoldighed.

Hun benytter sig af Hatha-yogaens grundprincipper kombineret med Vinyasa-flowyoga med fokus på justering af kroppen i de forskellige stillinger.

   
   
   
 

KARIN GØSE

Karin er uddannet yogalærer i 2019 af Ulla Upma Kaur Steen i ”Essensen af yoga”.

Karin har arbejdet som underviser og med individuel instruktion siden hun blev uddannet som fysioteraput i 1988. Denne viden omkring kroppens anatomi  og mange års erfaring fra undervisning i fysiopilates og fysioflow, (bindevævsbehandling) er fundamentet i hendes tilgang til yoga.

Undervisningen tager afsæt i at opleve bevægeglæde, give dig tid og plads til at arbejde med din krop på dine betingelser, og gerne med et smil på læberne.

Hun tager udgangspunkt i Hatha yogaens basis, hvor åndedrættet understøtter de forskellige stillinger, samt underviser i yin yoga.