resi

Resi Jacobsen

Daglig leder / ejer af Drop in Yoga Odense.

Resi er den primære underviser, mens nedenstående instruktører tilbyder forskellige former for events samt afløsning i studiet.
Gennem de seneste 10 år har Resi uddannet sig og undervist i yoga.

Iyengar-yogaens bevisthed om kroppens holdning og linjer inspirerer hende mest i sin undervisning. Det dynamiske og kraftfulde Astanga-yoga bruger hun, når I skal have sved på panden, og Anusara-yogaens flow og frihed gør bare glad. Resis lange erfaring med Body Flow gør, at hendes undervisning bliver tilpasset den enkeltes formåen og kunnen.

Se Resis profil her...

Mitzi

Mitzi Persson

Mitzi er udlært yogainstruktør i 2013 af Louise Lau Justesen med rødder i Jivamukti Yoga.

Hun lægger vægt på glæde og sjov, kreativitet og liv i sine timer sammen med udfordringer, muligheder og mangfoldighed.

Hun benytter sig af Hatha-yogaens grundprincipper kombineret med Vinyasa-flowyoga med fokus på justering af kroppen i de forskellige stillinger.

   
nynne holmen

Nynne Holmen

Nynne begyndte at dyrke yoga for 20 år siden, og det er siden blevet en uundværlig del af hendes liv. Nynne tog sin første yogalæreruddannelse hos Yogahaven I London og Marocco og har siden suppleret med uddannelse i pre og post natal yoga. I USA har hun desuden taget en uddannelse I Aerial Yoga hos Unnata Yoga.

Nynne underviser fantasifulde og flydende Vinyasa flow hold med fokus på vejrtrækning og glæde!

 

   
 Bodil Bæk II

BODIL BÆK

Bodil er uddannet Yin Yoga lærer i 2017 hos Sattva Yoga

Hun har arbejdet som underviser i bevægelse og afspænding siden 2005 hvor hun afsluttede uddannelsen som bevægelsespædagog på Gotvedinstituttet.

Bodil underviser i Yin Yoga og bruger sin viden om anatomi og  læren om fascia til at tilpasse hver enkelt elevs unikke krop i yogastillingen