Begynder yoga - 5 ugers forløb opstart onsdag 1. maj 2024 kl. 17:00-18:15

Intro yoga er et nybegynder forløb til dig der er helt ny til yoga og aldrig har prøvet den ældgamle træningsform, som styrker dig og din krop.

Yoga er sundt for både krop og sjæl. Yoga gør dig mentalt stærk og udfordrer hele kroppen. Kom og mærk yogaen over en længere perioden.

På vores intro forløb undervises der i klassiske yoga stillinger i et roligt tempo med hensyntagen til din krop som den er lige nu. Du introduceres for basisøvelser og der arbejdes med smidighed og balance.

Holdet kræver ingen forudsætninger, det er for alle voksne, både mænd og kvinder, som er helt grønne og slet ikke har erfaring med yoga. Du hjælpes med alternative øvelser hvis du har skavanker, der skal tages hensyn til. Al slags usmidighed, stivhed og utrænet hed er velkommen! Timen afsluttes med guidet afspænding.

Intro yoga er et lukket hold der forløber over 5 onsdage fra uge 18 til uge 22

 

Praktiske oplysninger

Opstart onsdag den 1. maj 2024 kl. 17:00-18:15 – 5 onsdage i uge 18 til 22

Udstyr låner du af os, men hvis du har en yogamåtte så medbring den gerne.

Pris: 425 kr. for 5 ugers yoga

Instruktør: Resi Munk Jacobsen

Tilmelding og forudbetaling er nødvendig til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller send en sms til 28516766

Efter et 5 ugers introforløb, er du klædt god på til at deltage i vores drop in timer, eller fortsætte på et af vores andre hold.