Intro 2 Yoga - 6 tirsdage i maj/juni med opstart tirsdag 21. maj 2024 kl. 18:30 - 19:45

Har du allerede smagt lidt på yogaen, så er dette hold for dig.

På Intro2yoga forløbet arbejder vi med klassiske yoga-stillinger og -sekvenser samt til enkle åndedrætsøvelser. Du får masser af teknik i et skønt flow, men hvor vi stadig har tid til at lave øvelserne grundig.

På hver time kommer du til at arbejde med ”treenigheden”: styrke, balance og smidighed i sammenhæng med dit åndedræt. Vi laver siddende og stående stillinger, forover bøjninger, omvendte stillinger, bagoverbøjninger og twist. Timens første og sidste kvarter foregår i roligt tempo, mens du kan få sved på panden i tiden derimellem. Du vil opleve, at der er nogle gentagelser fra gang til gang, så vi efter nogle uger kan flytte opmærksomheden fra hovedet til kroppen, og mærke yogaen. Timen afsluttes med guidet afspænding.

Holdet egner sig rigtig godt til dig, der har prøvet lidt yoga, eller dig der skal i gang igen, - dig der bare gerne vil have mere af alt det yogaen kan, og altid på en sikker måde.

Praktiske oplysninger

Opstart tirsdag den 21. maj 2024 kl. 18:30-19:45

Varighed 75 min. pr. gang over 6 uger, uge 21 - 26

Pris: 495 kr.

Underviser Resi Munk Jacobsen

Tilmelding og forudbetalinger nødvendigt til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Drop In Yoga Odense bliver til Yogalauget og flytter til nye lokaler
- adressen er Vindegade 41, 2. sal, 5000 Odense C