En time med klassiske stillinger i et blidere tempo. Fokustimen har altid et tema via fokus på en bestemt kropsdel, på balance og linjer, på hofter eller fx bagoverbøjninger eller noget helt tredje. Timerne er altid forskellige fra gang til gang. En time til dig, der har en stresset hverdag og trænger til dejlig blid yoga for hele kroppen.


På fokustimen undervises på forskellige niveauer, så alle får det optimale ud af yogaen. Vi behøver ikke være helt synkrone hele tiden, og er der en stilling, du ikke mestrer, så får du bare et alternativ. Her formidles altid god teknik til alle stillinger (asanas). Har du små skavanker, tilgodeses disse selvfølgeligt. Du kan sagtens være med alligevel.

Om torsdagen sætter vi altid fokus på ryg, nakke og skuldre - udover dagens almindelige fokus.

Drop in Fokus-holdene er for dig,  let øvet som øvet. Dig, der studerer. Dig med skiftende arbejdstider. Dig, der er på barsel inkl. en baby, der stadig "ligger stille" i lift eller på gulvet (indtil de begynder at bevæge sig rundt). Og for dig med hjemmearbejdsplads - flyt dig selv og jobbet op til os!

Tid

Søndag kl. 10:00 - 11:15 

Hvem kan deltage?

Her kan alle deltage, begynder som øvet!, gammel eller ung – mænd og kvinder.
Timen er også for dig, der dropper ind for første gang! – Men er du total nybegynder, så anbefaler vi dog vores Drop in Begynder - bare første gang. Eller en af vores lukkede, 5-7 ugers introforløb.

Instruktør

Resi Munk Jacobsen

Tilmelding

Alle timer med Drop in foran er uden tilmelding! Du kommer bare!

Er du i tvivl, så kontakt os endelig til en snak på tlf. 28 51 67 66.