Kalender

Events Calendar

Hatha eftermiddags Yoga torsdag, efterår 2022 (4 ugers forløb)
Torsdag, 13. Oktober 2022, 15:45 - 16:45

Hatha eftermiddags Yoga 4 ugers forløb - opstart torsdag den 22. september 2022 kl. 15:45

Eftermiddags yoga tager udgangspunkt i Hatha yoga.
Her er fokus på de fysiske stillinger, Asanas. Vi vil strække, styrke og smidiggøre kroppen i forskellige stillinger. Der vil være grundig introduktion, så alle opnår fortrolighed med stillingerne. Der vil være alternative stillinger og så alle, uanset fysik eller anatomi, begynder eller erfaren kan være med.
Timen starter rolig med en blid opvarmning. Derefter følger de stående stillinger og mere krævende stillinger. Timen vil altid have et tema/fokusområde, eller en `peak pose` som vi arbejder hen imod. Undervejs vil vi også arbejde med åndedrættet via små øvelser. Hver time afsluttes med afspænding/meditation.
Der kræves ingen forudsætninger for at deltage. Så kom og oplev, hvad eftermiddags yoga kan gøre for dig. Holdet er for dig, som måske kommer lige fra arbejde/studie af, eller for dig, som møder senere eller har fri eller er senior.Kom i tøj du kan bevæge dig i og gerne et par lune strømper til afsluttende meditation. Du hjælpes med alternative øvelser hvis du har skavanker, der skal tages hensyn til.

Yderligere information klik her...