Kalender

Events Calendar

Catslide Core Group Træning
Onsdag, 2. Marts 2016, 17:15 - 18:15

Dag:  Opstart onsdag den 24. februar Tid: 17:15-18:15

Er du blevet lidt nysgerrig omkring, hvad Catslide er, og vil du prøve det på egen krop??  Er svaret JA, så kom Catslide Core Gruppetræningskoncept onsdag den 24. februar og de følgende 4 onsdage frem til påske på samme tid.

Vil du træne på en super effektiv men spændende og sjov måde, så skal du komme til Catslide Core træning. Catslide holdtræning er en sammensat træningstime der udfordrer hele kroppen. Her udfordres muskelstyrken til det maksimale samtidigt med at pulsen forbliver høj. Du får altså dobbelt effekt, da catslide er styrketræning der også påvirker og forbedrer konditionen og forøger fedtforbrændingen. Måtterne anvendes som eneste redskab under holdtræningen, da de sikrer den største effektivitet inden for funktionaliteten af helkropstræningen. Timen er også inspireret af andre former for træning, hvor der kræves styrke, balance og kropsbeherskelse.

Catslide er et gruppetræningskoncept for kvinder og mænd i alle aldre uanset træningsbaggrund. Belastningen kan ret enkelt enten øges eller reduceres afhængigt af træningsformålet. Principperne for træning med catslide er så enkle og simple at de passer til alle og kan tilpasse alle.

Konceptet kører som Drop In timer, hvor du blot møder frem.

Pris: Samme priser som Drop In timer, som er 75 kr. pr. Drop In time eller mulighed for at købe INTRO-klippekort de første 2 gange med rabat.

Sted: Drop In Yoga’s lokaler, Vestergade 75E, 4. Sal, 5000 Odense C

For yderligere information: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller hjemmesiden www.Catslide.dk