Kalender

Events Calendar

Yoga kun for mænd, efterår 2019
Tirsdag, 3. December 2019, 20:00 - 21:15

YOGA KUN FOR MÆND - opstart tirsdag 3. september 2019 kl. 20:00

Yoga giver dig balance, styrke og smidighed. Mænd er bestemt lige så kvalificerede til at lave yoga, og har lige så stor glæde af at dyrke yoga. I Indien, har yoga næsten udelukkende været forbeholdt mænd i flere tusinde år.

Vi underviser i et mix af forskellige yogaformer – der alle har tilfælles at ligge i den fysiske krævende ende af skalaen. Yogaen styrker din kernemuskulatur, strækker nervebanerne og giver dig øget udholdenhed både fysisk som psykisk. Generelt en bedre kropsbevidsthed og balance – og øget alment velvære. Derudover skal vi have det sjovt, svede, konkurrere og lave vilde øvelser. Og timen afsluttes med afspænding og åndedræts fokus.

Alle kan deltage, MÆND altså – helt nybegynder som let til super øvet. Vi håber derfor at se jer mænd der allerede går her eller bare har være forbi vores studie en eller flere gange. Vi håber at se nogle af jer mænd, hvor jeres kvinder allerede er yoga hooked! Og byder også rigtig gerne helt ”grønne”/nybegyndere i yogaverdenen. Yoga er smidighed, lindring, styrke og øget bevidsthed om kropsdele og organer – også for mænd.

Yoga kun for mænd er et lukket hold der forløber over 14 gange fra uge 36 til uge 50, (% uge 42,  efterårsferien)

Yderligere information klik her...