Kalender

Events Calendar

Intro Basis Yoga - "en kom godt i gang med Yoga"
Tirsdag, 11. August 2020, 18:30 - 19:45

Til dig der længe har gået og ville i gang med yogaen. Denne sommer laver vi yoga sommerskole for voksne der aldrig har gået til yoga før. Yoga er sundt for både krop og sjæl. Yoga gør dig mentalt stærk og udfordrer hele kroppen.  Her undervises der i klassiske yoga stillinger i et roligt tempo med hensyntagen til din krop som den er lige nu. Vi skal igennem grundlæggende teknikker så du få lyst til mere.

Vi sætter fokus på at du i løbet af en ”intens” uge kan komme rigtig godt i gang med yogaen. Du bliver klædt på til at kunne hoppe med på vores drop in yoga koncept, hvor du bruger lige de yoga-timer, der passer ind i din hverdag, arbejdsliv eller måske din sommerferie ”hjemme” i Odense.

Vi underviser i et skønt mix af de yogaformer der interesserer os, Hatha yogaens fysiske og basis yogapraksis med masser af åndedrætsøvelser og pauser mellem stillingerne.  Anusara yoga er den moderne legende yogaform fra 1997 af John Friend – her vægtes det personlige udtryk i stillingerne. Anusara yoga åbner brystområdet og hjertet og virker som afspænding. Den går op i livsglæde, og det at have det godt med sig selv. Når vi klarer den enkelte stilling med præcision, kan vi fortsætte i et flow tempo og lave små serier, f.eks. solhilsner. Yoga kommer altid omkring styrke, smidighed, balance og koncentration. Timerne afsluttes med en skøn afspænding. Yogaen ligger i den hårde ende af skalaen sammen med anden god træning.

Klik her for yderligere informationer...