Kalender

Events Calendar

Intro yoga for alle
Torsdag, 19. August 2021, 18:30 - 19:45

INTRO YOGA FOR ALLE 

Et godt billede af, hvilken yoga stil der undervises i her på stedet. Du får samtidig afprøvet om yogaen her er noget for dig! Så det er en rigtig god måde, at starte op på. Tag en ven med - kom og prøv yoga. Yogaen er forskellig fra gang til gang, men altid så alle kan deltage og du bliver fyldt med energi. Vi guider dig gerne efter timen, hører om dine behov så har nemmere ved at fortælle hvilken timer/hold der passer bedst til dig, når vi lige har set dig på gulvet i yogaens verden.

Timen her er virkelig for alle, så skal du følges med en, der er på et andet niveau en dig selv – er det intet problem. Skal du i gang efter Covid19 nedlukningen, så er det også her,  din krop kan sunde sig lidt og starte blidt op!

  •  Torsdag den 5. august kl. 18:30-19:45
  • Torsdag den 19. august kl. 18:15-19:30

PRAKTISKE OPLYSNINGER FOR ALLE TYPER INTRO TIMER

  • Varighed 75 min. pr. gang.
  • Pris: 100 kr. - lån af yogamåtte er inkluderet i prisen, men hvis du har din egen, så medbring altid gerne denne (kom i træningstøj du kan bevæge dig i og vi træner på bare fødder)
  • Tilmelding er nødvendig på sms 28 51 67 66. – husk at skrive hvilken dato og tidspunkt du vil deltage, da vi løbende ligger timer på efterhånden som de bliver fyldt op.